Vänersborgs Rehabteam
Vi hjälper dig till en friskare vardag

Om oss

Om oss

Vänersborgs Rehabteam är ett privat rehabföretag som ingår i vårdval rehab. Det betyder att du kan komma till oss oavsett var i landet du bor. Du behöver ingen remiss och frikort gäller. Innan du når summan på ditt frikort som ger gratis vård kostar besök på mottagningen 100 kr, hembesök 200 kr och gruppbesök 50 kr.

Vi erbjuder Arbetsterapi och Fysioterapi med bl.a. det senaste inom elektroterapi (stötvåg och medicinsk laser), TENS, träning i vårt gym med individuellt träningsprogram, MMR1 (multimodal rehabilitering) / smärtrehabilitering, akupunktur, stresshantering, mediyoga, bedömning/utprovning av hjälpmedel samt ortoser, skoinlägg, avgipsningar efter t.ex. distal radiusfraktur, handträning, paraffinbad, information om kol, vardagsbalans, energibesparande arbetsåtgärder, artros.

Våra besök sker både individuellt och i grupp och vi har ofta team med AT/FT och patienten där vi gör en rehabplan med åtgärder som vi följer upp. Detta för att patienten ska få bästa möjliga vård och resultat.

Vi har även omfattande samarbete inom smärtrehabilitering med Nordstan Vårdcentral i Vänersborg, Lextorp Vårdcentral i Trollhättan och Praktikertjänst Närsjukhus i Bäckefors.


Vi arbetar kontinuerligt med systematisk kvalitetssäkring och ledningssystem enligt Socialstyrelsens föreskrift SOSFS 2011:9

 

Kontakta oss

➤ Hitta hit

Tenggrenstorpsvägen 15 A,
462 56 Vänersborg

Kontakt och Boka tid

info@vanersborgsrehabteam.se
0521 - 100 11

 
 

Vilka vi är

 
 
Jari.jpg

Jari Maijala

VD
Leg. Fysioterapeut
Kognitiv beteendeterapeut steg 1 (KBT)

Väl förtrogen med att starta upp verksamheter. Erfarenhet både från landstinget och den privata vården. Arbetat med rehabilitering inom de flesta olika sjukdoms-/skadetillstånd inklusive idrottsrelaterade skador. 16 års erfarenhet av att möta patienter, som leg. fysioterapeut men även som KBT-terapeut.

Tävlat på nationell nivå i bordtennis och varit elitmotionär inom långdistanslöpning.

 
 
 

 
 
 
Iren.jpg

Iren Lindgren

Verksamhetschef
Leg. Arbetsterapeut
Mediyoga instruktör

Blev klar arbetsterapeut 1996 på Linköpings universitet. Gick sista terminen på Geriatrisches Krankenhaus Elbroich i Dusseldorf. Har arbetat som arbetsterapeut 20 år på sjukhus och 3 år på vårdcentral som arbetsterapeut och samordnare. Är utbildad undersköterska/mentalskötare. Har akupunkturutbildning.

Har alltid sysslat med idrott och var i Norska landslaget i gymnastik.

 
 
 

 
 
 
Rebecca.jpg

Rebecca Thudén

Leg. Fysioterapeut

 
 

Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna - Almega

Styrelse och ekonomi
Se Alla bolag.